Szeretné termékeinket megkapni a legjobb áron?

Nem tudja pontosan milyen termékre is van szüksége? Kérjen ingyenes árajánlatot és szaktanácsadást ! 

Ingyenes ajánlat kéréshez kattintson ide !

Akciók megtekintés

Automata üvegajtó

Automata üvegajtó általános használatra

 

REX S automata üvegajtó - Automata tolóajtó

Automata üvegajtó - REX 2 mozgóA fejlett tervezési alapelveknek megfelelően ezt az automata tolóajtó rendszert egy teljesen egyedi technológiai megoldás jellemzi. A meghajtó egységet és az elektronikus vezérlő egységetegybeépítették, ezzel minimumra csökkentve a felszerelési időt. A részegységek nagy része más automatákkal közös, így a REX S tolóajtó automatát könnyű javítani és karbantartani, ezzel a költségek a minimálisra csökkenthetők. Nagymértékben rugalmas rendszerként a REX S változatos összeállításban alakítható ki, a szerelési igényeknek megfelelően.

A REX S tolóajtó automatika akár a hagyományos teherviselő alumínium profilba szerelhető, de helyhiány esetén egy egyszerűsített házba is beszerelhető, ezzel mindenfajta felszerelési és ár igénynek megfelel. Igény esetén keretezett és edzett üvegű (keret nélküli) ajtószárnyakkal is használható. Alap esetben akkumulátoros egység biztosítja, hogy az automata folyamatosan működjön még a hálózat kimaradás esetében is. A REX S automata ajtóknál az összes modell a CEL típusú biztonsági fotocellát mint szabványos elemet tartalmazza, és arra tervezték, hogy biztosítsa az ajtó rácsukás elleni védelmét. A REX S a biztonsági és vezérlő tartozékok széles skálájával szerelhető REX S automata tolóajtó leírása

 

Automata üvegajtók intenzív használatra

 

Valor automata üvegajtó - Automata tolóajtó

Valor automata üvegajtóA jövő gyakran távolinak, néha elérhetetlennek tűnik. Aztán egy nap, egy fontos fejlesztési célkitűzés elérésekor felismerjük, hogy a jövő már itt van. Ilyen a VALOR tolóajtó automaták esete, ahol megjósolhatatlan volt, hogy az olyan fontos technológiai terület, mint a szoftver, a számítógépek és a jövőben az internet, az automata tolóajtók telepítői és alkalmazói számára is alkalmazhatóvá váltak. Tegnapig az automata tolóajtók még önmagukban álló ésszabványos működési paraméterekkel rendelkező bejárati rendszerek voltak; ma a számítógépes vezérlés biztosítja a működésüket, rugalmasan alkalmazva az olyan műveleti funkciókat, amelyek gyakorlatilag mérésre készek, akár az olyan egyedi használatnál, mint a házi automatizálás, vagy akár az épületautomatizálás esetében, például egy hálózat részeként. A szoftverek technológiai fejlődése ma lehetővé teszi a bejárati rendszerek bármelyikének összehangolását és vezérlését, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig, a

működési rugalmasság maximális mélységének megtartásával. De a jövő csupán elkezdődött, mert egy rendkívül magas szintű technológia bemutatásán túl, a minőség és a jellemzők megtartásával, a VALOR automata tolóajtó a legelegánsabb bevezetője az olyan rendszereknek, amelyek a távvezérlést és a távjavítást fogják nyújtani, és amelyeket a legigényesebb felhasználók és a legképzettebb szakemberek is nagyra fognak értékelni. A háromfajta modell a részegységek olyan tökéletes egyesítése, és az egész rendszernek egyetlen tervezési szintbe történt ésszerűsítése, amely olyan termékbe formálta a teljesen forradalmi jellemzőket, amely a felszerelő fokozott igényeit, a vezérlés és az összeállítás egyszerűségét biztosítja; ezért a VALOR automata rendszerek számára lehetővé teszi, hogy a magas követelményű de igen versenyképes árú termékek körében foglaljon helyet.

 

Automata teleszkópos üvegajtó intenzív használatra

 

VALOR T teleszkópos automata üvegajtó - Automata tolóajtó

A jövő gyakran távolinak, néha elérhetetlennek tűnik. Aztán egy nap, egy fontos fejlesztési célkitűzés elérésekor felismerjük, hogy a jövő már itt van. Ilyen a VALOR T automata tolóajtó automaták esete, ahol megjósolhatatlan volt, hogy az olyan fontos technológiai terület, mint a szoftver, a számítógépek és a jövőben az internet, az automata tolóajtók telepítői és alkalmazói számára is alkalmazhatóvá váltak. Tegnapig az automata tolóajtók még önmagukban álló és szabványos működési paraméterekkel rendelkező bejárati rendszerek voltak; ma a számítógépes vezérlés biztosítja a működésüket, rugalmasan alkalmazva az olyan műveleti funkciókat, amelyek gyakorlatilag mérésre készek, akár az olyan egyedi használatnál, mint a házi automatizálás, vagy akár az épületautomatizálás esetében, például egy hálózat részeként. A szoftverek technológiai fejlődése ma lehetővé teszi a bejárati rendszerek bármelyikének összehangolását és vezérlését (automata tolóajtó), a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig, a működési rugalmasság maximális mélységének automata tolóajtó megtartásával. De a jövő csupán elkezdődött, mert egy rendkívül magas szintű technológia bemutatásán túl, a minőség és a jellemzők megtartásával, a VALOR T a legelegánsabb bevezetője az olyan tolóajtó automatikai rendszereknek, amelyek a távvezérlést és a távjavítást fogják nyújtani, és amelyeket a legigényesebb felhasználók és a legképzettebb szakemberek is nagyra fognak értékelni. A háromfajta modell a részegységek olyan tökéletes egyesítése, és az egész rendszernek egyetlen tervezési szintbe történt ésszerűsítése, amely olyan termékbe formálta a teljesen forradalmi jellemzőket, amely a felszerelő fokozott igényeit, a vezérlés és az összeállítás egyszerűségét biztosítja; ezért a VALOR T tolóajtó automatika rendszerek számára lehetővé teszi, hogy a magas követelményű de igen versenyképes árú termékek körében foglaljon helyet.

 

VALOR H – Speciális környezethez kifejlesztett automatikák - Automata tolóajtó

 

Az alábbi területekre alkalmas:

  • kórházi egészségügyi környezetben történő használatra
  • felügyelt atmoszférájú környezetek (kórházak, klinikák, rehabilitációs centrumok, orvosi műtők, fogászati műtők)
  • radiológiai vizsgáló helyiségek
  • tisztaszobák
  • loboratóriumok
  • speciális higiéniai és atmoszférájú gyártó helyisiégek
  • gyógyszeripari környezet
  •  speciális, nagy súlyú ajtószárnyak működtetése

 

Valor H - automata tolóajtó

Tömített automata tolóajtókhoz, ahol az ajtószárnyakat (mindkét oldalon) egyedi tömítéssel látták el és speciális megvezetéssel készül az ajtó. Maximális mozgatható súly 180 kg.

Valor HS - automata tolóajtó

Ezek az automatikák hasonlóak az előzőekhez, de nagyobb hordozó teherbírással rendelkeznek. Maximális mozgatható súly 300 kg.

Valor HH - automata tolóajtó

Ezek az automatikák mind a négy oldalon hermetikusan tömítettek, az ajtószárnyak (záródáskor) lesüllyednek és oldalra elmozdulnak, így a legnagyobb tömítettséget biztosítják. Maximális mozgatható súly 200 kg.

Ezekkel az automatikákkal együtt a DITEC a keretrendszerek és a speciális ajtószárnyak teljes választékát kínálja.

 

PAM 60 speciális ajtószárnyak – automata tolóajtó

 

Speciális felhasználásra tervezett ajtószárnyak a hozzá tartozó keret profilokkal. Az ajtószárnyak kivitelezése függ a felhasználási helytől. Ennek értelmében készülhet szendvics panelekből melyet HPL laminált borítással látják el. Készülhet rozsdamentes, szál csiszolt anyagból vagy speciális alumínium keretbe foglalt üvegből.

Amennyiben az ajtószárny és a hozzá tartozó automatika radiológiai helyiség bejáratára kerül, úgy a megfelelő vastagságú ólom betéttel látják el.

Az ajtószárnyak és az automata tolóajtók felülete speciális kialakításúak, kerekített élek, résmentes felületek. Vegyszeres mosással tisztíthatóak.

 

Speciális környezethez kifejlesztett automata tolóajtók leírása

      Miért jó nálunk vásárolni?

     Cégünk kiválasztja önnek a piacon kapható legjobb Ár/Érték arányú termékeket, így ön biztos lehet benne, hogy a pénzéért a lehető legjobbat kapja nálunk.