Szeretné termékeinket megkapni a legjobb áron?

Nem tudja pontosan milyen termékre is van szüksége? Kérjen ingyenes árajánlatot és szaktanácsadást ! 

Ingyenes ajánlat kéréshez kattintson ide !

Akciók megtekintés

Biztonsági redőnyrácsok

A redőnyrácsok az átgondolt kialakításuknak köszönhetően számtalan előnnyel rendelkeznek a biztonságtechnika területén

A redőnyrács előnyei:

• egyszerű szerkezet, ami elérhetővé teszi a redőnyrács könnyű kezelhetőséget

• kevés alkatrész,

• gazdaságos üzemeltetés,

• helytakarékosság,  ami annak köszönhető, hogy közvetlenül a szemöldök mögé tekerednek fel, így nem csökkentik az értékes területet, és lehetőséget adnak a teljes tér kihasználására.

• átláthatóság,  a redőnyrács kialakításának, szerkezetének köszönhetően, folyamatosan biztosított még lezárt állapotban is a terület beláthatósága.

• feltolás védelem,  a redőnyrács feltolás védelemmel van ellátva. A redőnyrácsokba beépített berendezés mechanikusan akadályozza meg, hogy illetéktelenek a rácsokban megkapaszkodva felnyissák azt. A mechanikus rendszer előnyei közé sorolható az is, hogy áramszünet esetén is megbízható védelmet biztosít.

• biztonság – személyi védelem,  minden redőnyrács zuhanás gátló funkcióval van felszerelve, amelynek köszönhetően a redőnyrács rendszerek nem szabadulhatnak el, így nem okozhatnak károkat és sérüléseket.

A redőnyrácsok előnyeihez a minőségi alapanyagok is hozzájárulnak, valamit az egyes alapanyagok sajátosságaiban rejlő lehetőségek kiaknázása is.

 

Redőnyrács alapanyagok

redőnyrács -kep1A redőnyrácsok gyártásánál felhasznált alapanyagok egyszerre garantálják a magas minőséget, a hosszú távú hibátlan működést és a célnak megfelelő funkciók elérését. Emellett lényeges szempont az is, hogy a változatos alapanyagok alkalmazásával, a redőnyrácsoknál kiaknázhatjuk azok egyedi előnyeit is. Így lehetséges az, hogy egyes redőnyrácsok könnyű szerkezettel, mások strapabíró, masszív felépítéssel és rozsdamentes felülettel rendelkeznek. Önnek milyen redőnyrácsra van szüksége?

Redőnyrács mérete

A redőnyrács méreteit – a magasság és a szélesség határozza meg. A redőnyrács mérete azonban hatással van arra, hogy milyen rögzítésre, meghajtásra van szükségünk. A méret és a felhasznált alapanyagok pedig a szerkezet súlyát is meghatározzák.

A felmérés folyamán azonban nem csak a redőnyrács magasságával és szélességével, hanem a szemöldök helyigényével is kalkulálnunk kell, amire a meghajtás módja és a benyúlás védelem is hatással van.

      Miért jó nálunk vásárolni?

     Cégünk kiválasztja önnek a piacon kapható legjobb Ár/Érték arányú termékeket, így ön biztos lehet benne, hogy a pénzéért a lehető legjobbat kapja nálunk.