Szeretné termékeinket megkapni a legjobb áron?

Nem tudja pontosan milyen termékre is van szüksége? Kérjen ingyenes árajánlatot és szaktanácsadást ! 

Ingyenes ajánlat kéréshez kattintson ide !

Akciók megtekintés

Lumina kapuk személybejáró nélkül

Magas fényigényű helyekre, illetve ahol fontos a szellőztetés ajánljuk a Lumina szekciós (alumínium keretes) kaput, mely több féle kitöltéssel és kivitelben rendelhető.

Ajánljuk autószalonokhoz, szervízekhez, autómosókhoz, teremgarázsokhoz. 

A LUMINA szekciók alumíniumkeretes panelek, 75mm széles középső függőleges osztással és 150mm széles szélső lezáróval. Alapkivitelben C21 törtfehér színre porfestve (hasonló a RAL9002 színhez), de bármilyen RAL színben rendelhető. 

Több LUMINA szekció esetén azonos magassággal gyártjuk. 

LUMINA szekcióval gyártott kapu beépített személybejáróval is kapható, egyedi függőleges osztással, vagy osztás nélkül is rendelhető.

Rendelhető kitöltőelemek:

 • Egyrétegű akrilbetét 2,5mm vastag
 • Kétrétegű akrilbetét 2,5+25+2,5mm vastag
 • Perforált alumíniumlemez natúr, vagy porfestett kivitelben
 • Expandált alumíniumlemez natúr, vagy porfestett kivitelben
 • Üregkamrás polikarbonát
 • 30mm vastag MDF betét polisztirol hőszigeteléssel törtfehér színre festve

Lumina kapuk személybejáróval

Személybejáró a kapulapba építve. Biztonsági okok miatt csak kifelé nyílhat, lehet jobbos, vagy balos nyitású.

Elhelyezkedése a kapulapon belül szélességi méretektől függően változtatható. Törtfehér színre porfestett kamrás alumínium kerettel készül, fekete színű EPDM gumitömítéssel, alapáron kívül lapos kivitelű kilinccsel, DIN cilinderbetétes zárral, 3db kulccsal, csúszókaros ajtóbehúzóval. A személybejáróval gyártott kapuk alsó és 4. panelje a belső oldalon Omega merevítőbordát tartalmaz. Az átjárható szélesség 800mm, az átjárható magasság függ a kapu magasságától, küszöbmagasság 180mm. Motoros működtetés rendelése esetén nyitásérzékelőt is tartalmaz, mely letiltja a motor működését nyitott személybejáró esetén.

Alacsony küszöbös személybejáró

Alacsony küszöbös személybejáró a kapulapba építve 20mm magas rozsdamentes acél küszöbbel.

Személybejáró a kapulapba építve. Biztonsági okok miatt csak kifelé nyílhat, lehet jobbos, vagy balos nyitású. Küszöbmagasság 20mm, így könnyen áthaladhat biciklivel, babakocsival vagy gyalogosan. 

Elhelyezkedése a kapulapon belül szélességi méretektől függően változtatható. Törtfehér színre porfestett kamrás alumínium kerettel készül, fekete színű EPDM gumitömítéssel, alapáron kívül lapos kivitelű kilinccsel, DIN cilinderbetétes zárral, 3db kulccsal, csúszókaros ajtóbehúzóval. A személybejáróval gyártott kapuk 4. panelje a belső oldalon Omega merevítőbordát tartalmaz. Az átjárható szélesség 800mm, az átjárható magasság függ a kapu magasságától, küszöbmagasság 20mm. Motoros működtetés rendelése esetén nyitásérzékelőt is tartalmaz, mely letiltja a motor működését nyitott személybejáró esetén.

Rendelhető:

 • LINEA kapuba
 • LINEA ARBO kapuba
 • NATURA kapuba
 • NATURA ARBO kapuba
 • MONO LINEA kapuba
 • továbbá T-200 ipari és LUMINA kapuba is

Galéria

      Miért jó nálunk vásárolni?

     Cégünk kiválasztja önnek a piacon kapható legjobb Ár/Érték arányú termékeket, így ön biztos lehet benne, hogy a pénzéért a lehető legjobbat kapja nálunk.